Voor bedrijven

Die eerste indruk, daar krijg je maar één kans voor. Laat een nette indruk achter bij klanten of gasten die jouw bedrijf bezoeken. Wij verzorgen het onderhoud en de aanleg van bedrijfsterreinen en bedrijfstuinen. 

143607216_469475684432966_6269598739524659381_n

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen?

Wat wij zoal doen voor bedrijven

Van het aanleggen van bedrijfstuinen en bedrijfsterreinen tot het ruimen en strooien tegen sneeuw. TW Tuinwerk is er niet alleen voor de particulieren, maar ook bedrijven kunnen een beroep doen op ons. Want wat is er nu lekkerder dan lunchen in het zonnetje in een mooie bedrijfstuin die ook nog eens goed onderhouden is? Daarnaast is de omgeving van jouw bedrijf ook de eerste indruk die jij achterlaat bij klanten. Een goed onderhouden terrein is stiekem best belangrijk.

De meeste werkzaamheden voor bedrijven voeren wij op periodieke basis uit. Zo heb jij echt geen omkijken meer naar jouw bedrijfsterrein. Maar ook voor eenmalige werkzaamheden zoals het kappen van die boom die alleen maar in de weg staat, plaatsen van een omheining of het sneeuwvrij maken van jouw terrein / parkeerplaatsen kan je een beroep doen op onze diensten.

Heb jij zelf een project of wil je meer informatie? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!