Tuinonderhoud

Een tuin leeft. Het is belangrijk dat deze tuin goed bijgehouden wordt. Alleen dan kan jij optimaal genieten van al het groen in de tuin. Is het weer tijd voor de voorjaarsschoonmaak? Of wil jij jouw tuin winterklaar hebben? T&W Tuinwerk helpt graag.

Interesse in tuinonderhoud?

Wat wij zoal doen

Standaard tuinonderhoud

Een tuin onderhouden, daar komt stiekem veel bij kijken. Gras maaien, kantjes afsteken, onkruid wieden en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Zelf geen zin in tuinwerk? Of wil je het uitbesteden aan een expert?  Laat T&W Tuinwerk jou helpen!

Het snoeien van bomen

Heeft u een boom die in de weg staat en die er voor zorgt dat er geen licht binnenkomt in de woning? Of heeft u een boom staan waarvan u niet weet of deze nog helemaal gezond en dus veilig is? Voor klein en groot snoeiwerk beschikt T&W Tuinwerk over het nodige materiaal en de expertise.

Snoeien van hagen

Een haag in een tuin is ideaal om wat privacy te creëren. Helaas is zo een haag wel onderhoudsgevoelig. Meerdere malen per jaar moet deze namelijk gesnoeid worden om ervoor te zorgen dat de haag niet buiten proportie groeit. Een klusje wat vaak veel tijd in beslag neemt.