Verhuur

Bij TW Tuinwerk kunt u terecht voor de verhuur van diverse benodigdheden voor uw tuin- en bouwprojecten. Of u nu rijplaten nodig heeft om zware machines over uw terrein te verplaatsen, of een aanhanger om materialen te vervoeren, wij hebben wat u nodig heeft. Ontdek ons aanbod en huur vandaag nog de juiste uitrusting voor uw project.
PHOTO-2024-06-18-03-59-32 7

Voor wanneer je het maar even nodig hebt

Bij TW Tuinwerk bieden we een breed scala aan verhuuropties om uw projecten soepel te laten verlopen. Of het nu gaat om het tijdelijk beschermen van uw terrein met rijplaten of het vervoeren van materialen met een aanhanger, wij hebben de juiste oplossingen voor u. Onze verhuurservice is flexibel en betrouwbaar, zodat u precies krijgt wat u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft.

Rijplaten: Onze rijplaten zijn ideaal voor het creƫren van tijdelijke wegen of toegangen over zachte of kwetsbare oppervlakken. Ze bieden een stevige ondergrond voor zware voertuigen en machines, waardoor schade aan het terrein wordt voorkomen.

Kleine 1 asser aanhanger: Deze compacte aanhanger is perfect voor het vervoeren van kleinere ladingen. Hij is gemakkelijk te manoeuvreren en ideaal voor kleinere projecten of tuinklusjes.

1 asser aanhanger met metalen rekken: Deze aanhanger biedt extra steun voor hogere ladingen dankzij de metalen rekken. Het is een veelzijdige oplossing voor het vervoeren van materialen die extra stabiliteit vereisen.

2 asser aanhanger met metalen rekken: Voor grotere en zwaardere ladingen is deze 2 asser aanhanger met metalen rekken de beste keuze. Hij biedt maximale stabiliteit en ondersteuning, zelfs bij de zwaarste ladingen.

Wat je bij ons kan huren

Hulp nodig met jouw project of een vraag? Wij staan voor je klaar.